Heippanderi!

Pitkästä aikaa blogi-päivitystä luvassa, jes jes ja jee. :D On kyllä opiskelu- ja etenkin viimoisen harjoittelun kiireet vieneet miusta niin tehokkaasti kaikki mehut että on blogit ja kaikenmaailman muutkin sosiaaliset suhteet jääneet niin paljon vähemmälle taas jälleen kerran. Ihan hirveän SUURET pahoittelut siitä.

Kuvahaun tulos haulle lampinsaariNyt kuitenkin ollaan NIIN lomalla. 1.7. alkoi kesälomani, eli tyyliin eilen. Takaisin Villa Rantaan menenkin tuossa heinäkuun 31. päivä, jonka jälkeen alkaa se varsinainen loppurutistus ja näyttöjen näyttö. Saa nyt nähdä meneekö läpi, vai pidennetäänkö harjoittelu parilla viikolla, mitä en tietenkään nyt toivo, koska sen seurauksena kusisi kaikki suunnitelmat täysin. 1.9. 2017 kun meidän pesueen jo NIIN tarkoitus muuttaa Lampinsaareen, Vihantiin. Tämä asia nyt siis virallisestikin ja lopullisesti päätetty ja sillä asenteella ainakin itse tämän asian kanssa menen että käydään nyt kokeilemassa sitä maalla ja toisella puolella Suomea elämistä, ellen viihdy niin tullaan bumerangina sitten takaisin. :) Mutta kuten olen jo monesti myös täällä blogin puolella sanonutkin, niin kaduttaisi SUURESTI jos en edes ottaisi ja kokeilisi tätä. Vaikka toki podenkin taas sitä paska mutsi-fiilistä sen takia kun tuo Onni jää kuitenkin tänne Joensuuhun elämään isänsä kanssa ja nähdään jatkossa harvakseltaan kun tuo välimatkakin pitenee melkeimpä 400 km / suunta. :-/ Ex ukonkin kanssa pitäisi varmaan käydä lastenvalvojalla ihan tekemässä tästä asiasta uusi sopimus ihan mustaa valkoisella miten se Onni meidän luona jatkossa vieraileekaan, ettei se pääse sitten siitä asiasta niin urputtamaan, vaikka toisaalta tuon miehen tietäen ja tuntien niin sehän taatusti tulee urputtamaan ja vänkäämään asiasta aivan tarpeeksi, kun se meidän muutto muualle tuntuu jo nyt olevan hänelle niin vaikea asia. :-/ Onhan se toki Onnillekin, en sitä yhtään epäile. Niin monesti kun muutenkin ollaan vaihdettu asuntoa tämän Joensuun sisällä näiden homeloukkujen takia, eikä tämä Latolankadun asuntokaan yhtään eroa niistä muista, ihan yhtä paljon oireillaan nimittäin tässäkin. :( Kieltämättä on ollut paskamaista tuuria näiden asuntojen kanssa meillä, mutta ONNEKSI se nyt VIIMEIN ottaa ja loppuu. Pääsemme VIIMEINKIN terveeseen asuntoon ja terveeseen ympäristöön elämään ja olemaan. Eli viimeinkin se paranemisprosessi siis voi alkaa. :) Vaikka terveitä ihmisiähän meistä ei kenestäkään ota ja tule, home- ja sisäilma-altistuneita tulemme olemaan aina ja ikuisesti ja se jos mikä tuntuu kyllä pahalta.

Kuvahaun tulos haulle lampinsaari

Joo, mutta tosiaan... Tänään matka käy sinne Lampinsaareen uudelle kämpälle. :) Pääsen sisustuspuuhiin ja tuumailemaan yhdessä Juhan kanssa (tai siis lähinnä yksin koska Juhallehan asiat on yleensä aika pitkälti tyyliin ihan sama, päätä sä) mitä huonekaluja lähdelle Joensuusta asti raahaamaan ympäri Suomen. Ainakin meiltä tuo arkkupakastin, keittiönpöytä tuoleineen ja divaanisohva lähtee myyntiin, niitä emme tarvitse kun ne jo uudelta asunnolta löytyy. Meidän parijenkkisänky on asia erikseen viemmekö se mukanamme ja myymmekö sen mikä sieltä asunnolta jo löytyy, vai teemmekö me toisin perin. Lasten jatkettavat sängyt ainakin lähtevät mukaan, en oikein lämmennyt näin heti alkuunsa jollekin kerrossängylle, koska lyhyenä ihmisenä niiden petivaatteiden vaihto on melkoisen haasteellista. Onnille kanssa sinne katsoa ihan kunnon sänky sitten aikanaan, alkuun varmaan voi nukkua olohuoneessa sohvalla ihan. Tai sillä ilmatäyte patjalla. Viikon verran olemme Lampinsaaressa nyt tällä reissulla, 8.7. käymme hakemassa Onnin Oulusta (ovat isänsä ja tämän naisystävän kanssa lapinreissulla) ja vien muutamaksi päiväksi pojan katsomaan hänenkin uutta kakkoskotia. Kieltämättä vähän jännittää että mitä Onni tulee tuumaamaan asiasta kun sen kylän ja talon näkee ensimmäistä kertaa. Paljon taas asioita sulatettavaksi pojalle. :-/ Hieman huolestuttaa näin äitinä että minkä kannan se nyt ottaa tähän kaikkeen, kun sen verran hankala kevät taas meilläkin on ollut. On ollut taas niitä itsetuho-ajatuksia ja itseinho ja viha on ollut melkoisen voimakasta, minkä takia otinkin jo ihan ammatti-ihmisiin yhteyttä ja kysyin että mitä oikein tehdään.

Lampinsaaresta matka jatkuu koko lauman kanssa Tuurin kautta Kauhajoelle, jossa ollaan varmaan tyyliin pari päivää. Takaisin Joensuuhun tulemme 15.7. ja 17.7. Juhalla jatkuukin jo työt. :) Toivotaan että säät suosisivat meitä, eikä ihan joka päivä ottaisi ja sataisi.

Mutta nyt loppupakkaamiset suorittamaan. Poikien vaatteet vielä laittaa laukkuun + lääkkeet ja laastarit pakata matkaan. Ajetaan varmaan tällä kertaa Sotkamon ja Kajaanin kautta tuonne Lampinsaareen kun aika saman pituinen matka sitäkin kautta tulee, kuin että olisimme menneet normireittiä pitkin joka kiertää Kuopion kautta Iisalmeen ja siitä sitten Raahen suuntaan. Jos ehdin, niin käyn tätä blogiakin päivittelemässä lomareissumme aikana ja laittelen kuvia. ;)

Nyt se olisi kuitenkin moikkis!