Tässä kohta puoliin pitäisi alkaa herätellä lapsosia ja isännystä ylös päiväuniltaan ja ruveta vaatettamaan lapsosia lapsi- ja sisaruskuvauksia varten, jotka kaverini tänään tulossa ottamaan noista rakkaista riiviöistäni. :) Päätettiin N:n kanssa että otetaan kuvat tuolla Kervilän leikkipuistossa kun harvoin siellä taitaa muutenkin käydä porukkaa leikkimässä näin viikonloppuiltaisin ja jos nyt ei jostain syystä onnistu, niin sitten kokeillaan myös josko tulisi hyviä kuvia tuon Kirkon mäellä tai Sinkkolan piha-alueella. :-) Tällä hetkellä ehkä miuta näin äitinä taitaa jännittää kaikkein eniten että mitä niistä kuvista oikein mahtaakaan tulla ja mahtaako edes yksi kuva sen verran onnistua, että siitä hyvällä onnella canvas-taulun saisi teetettyä kuten vähän oon suunnitellut. :-) Tosin mitä oon noita N:n ottamia kuvia ottanut, niin uskoisin että hyviä kuvia tälläkin kertaa saamme, kamu kun hallitsee sen kameran käytön kyllä.

Lisäksi saan sen värityskirjani (aikuisten sellaisen) ja ne kirjepaperit ym. askartelumatskut jotka tilannut miulle. :-) Onpahan jotain rentouttavaa puuhaa iltaan kun oon rakkaat riiviöiseni saanut unille.

Siivotakin tätä kämppää pitäisi (ikuisuusprojekti) kun J:n sisko tulossa huomenna yökylään meille ja kämppä on oikeastaan melkoinen kaaos. Kuivat pyykit pitäisi saada laitettua tuosta korista kaappeihin kun muka arkena töiden jälkeen sitä ei enää jaksa tehdä (laiska mikä laiska, minkäs teet) ja imurikin kaipaisi ulkoiluttajaa kun se ei itsekseen tuosta käynnisty ja hoida tuota imurointijuttua. J:lle tosin oon joskus sanonut että sellainen robotti-imuri olisi aika näppärä vehje, mutta ei tuo mies sellaisia rupea hommaamaan meille kuitenkaan vaikka miten ottaisin ja mankuisin. :-D Enemmän tuo siitä uudesta autosta haaveilee (koskas se toisaalta ei sitä tekisi?) ja nyt myös potee skootterikuumetta. Kuulemma sellaisella olisi niin näppärä pöristää työpaikalle ja takaisin. Sano miun sanoneen, vielä joku päivä sellainen töröttää tuossa meidän makkarin ikkunan alla talohuollon ruohonleikkurin vieressä.

Juu, mutta ei se auta, pakko se on lähteä noita potkimaan ylös... Kerron sitten myöhemmin että kuinka ne kuvaukset oikein meni.