No moikka vaan taas!

Alkaa olla 1. viikko opiskelua kohta puoliin taputeltuna, vielä huominen päivä olisi teoriatunteja, sitten olisikin jo etäpäivä ja ensi viikon maanantaina alkaa jo se käytännönharjoittelu harkan kautta. Kieltämättä jännittää jo vähän ja kovasti mietityttää että mitenhän se tulee sujumaan oikein. Tänään kun oli puhetta siitä tutkintotilaisuudesta, joka tämän avustamis- ja asioimispalveluosion aikana menee siten, että opettaja kulkee mukanasi sen päivän ja seuraa vieressä niitä "arkisia" askareita joita toimitat vastuuasiakkaiden kanssa sen päivän aikana alkaen ihan aamupesuista, pukeutumisesta + vaippojen vaihdosta (jos asukkaalla sellaiset on käytössä), ruokailussa auttamisesta ja seurana olemisesta. :) Ei siis yhtään paineita tiedossa asian tiimoilta ja heti pääsiäislomaviikon jälkeen sitten tämä miun näyttötilaisuus sitten, eli oikein hauska lomalta paluu tiedossa, jos niin voi sanoa.

Joo, eli miulla mahdollisuus pitää pääsiäisloma lomana, vaikka toki voin tehdä sen työviikkonakin miun tapauksessa jos niiksen haluan. Ajattelin vaan että koska anoppi niin kovasti on kysellyt että koska tulemme käymään siellä Lampinsaaressa, niin josko silloin pääsiäisen aikoihin sinne menisimme sitten. Ollaan kalenterini ja tukkimiehen matikan mukaan viimeksi käyty sillä suunnalla joskus lokakuussa, joten onhan tästä aikaa. Ei ihme että anoppi kovasti hötkyää että koska me oikein sinne päin tullaan. Pitäisi tietty käydä muuallakin päin suomea sukuloimassa, mutta ne nyt venyy kesään väkisinkin ihan näiden opintojen ja tuon ukkelin töiden takia.

Kesästä puheen ollen, niin hain HYVINVOINTILOMIEN kautta tuetulle perhelomalle Ikaalisten kylpylään, sekä Imatran kylpylään. Otin molemmat lomat heinäkuulle kun on miullekin lomakuukausi. Saa nähdä nyt että päästäänkö vai eikö, toivon tietty että päästäisiin. :) Joskus toukokuun puolella tuo sitten selviää miten kävi. Omavastuuosuus tuossa on kuitenkin se 25e/vrk aikuiselta, alle 16 vuotiaat menee maksutta ja täyshoitoloma, kuuluu siis ruuat ja lomaohjelma (johon ei ole pakko osallistua) ja 5 pv loma kyseessä. Ilmoitin myöskin Onnin tiedot sinne, eli JOS päästään niin tottakai Onnikin tulee mukaan. Tai ainakin kovasti toivon että ei tule exän kanssa mitään ongelmaa sen suhteen. (varmaan viisaampi olis kysynyt exän mielipiteen asiaan, mutta kun ex ukkoni on sellainen ämpyilijä miun kohdalla, niin en todellakaan sen kanssa jaksa ruveta halkomaan hiuksia pelkän lomahakemuksen takia, otan sen kanssa yhteen sitten tän asian tiimoilta sitten keväämmällä) Muita kesäsuunnitelmia en ole vielä tehnyt, koska tällä hetkellä tuntuu että sinnekin on vielä ikuisuus, vaikka eihän sinne ole kuin pari hassua kuukautta, jotka nekin menee taas ihan lennossa.

Kohta uinumaan. Klo herättää siinä 5:30 huomenna ja 6:30 lapset vietävä jo hoitoon kun tulin sen ajan merkinneeksi hoitoaikalistaan. Itselläni tunnit alkaa vasta klo 9 keskustassa. En usko että Juha lähtee aamusta viemään lapsia kun nyt viime aikoina niiden viennin ja haun suhteen ollut meillä ihan älytöntä vääntöä. :( Onneksi perjantaina on se etäpäivä niin saa aamu-urheilun (eli lapsien hoitoonviennin) jälkeen ottaa pikku tirsat ennen kuin aloittaa suursiivouksen. Viime sunnuntaina viimeksi siivosin täällä perusteellisesti, mutta nyt kun katsoo tätä kämppää niin saa täällä ainakin imuria ulkoiluttaa ja pitäisi muutenkin löytää mielenkiintoa kylppärin pesemiseen jota inhoan yli kaiken. Vaan eihän se auta, joskus vaan on tehtävä niitä ei niin kivoja hommia.

Viikonlopun ihan vaan olla öllötän, en tee niin mitään. Toivon myös että lapset malttaisivat nukkua ainakin edes sinne 7 asti, eivätkä kukkuisi klo 5 lauantaiaamuna ylhäällä. Saas nähdä että kuinka käy. Nyt se olisi kuitenkin Öitä!