Moikkis taas!

Aurinko paistaa ja lapset katselee tuossa vieressä lastenohjelmia. Juha vetää makkarissa vielä unta kupoliin, se oli taas yöllä sanomalehtiä jakamassa välillä Outokumpu-Liperi-Polvijärvi. Oli vasta aamu 6 kotona, joten veikkaampa ettei tuosta miehestä tänään seuraa meille ole juurikaan, tai jos on niin sitten kitisee väsymystään ja huutaa lapsillekin joka asiasta taas jälleen kerran.

Sen muutenkin olen huomannut että aika turha miun on näihin miehen työ- ym. juttuihin mitään sanoa. On niin sellainen MINÄMINÄMINÄ-tyyppi tuo nykyään, oma napa paras napa.

Hyvin huomasi siellä meidän Saimaan reissussakin tämän asian. Enimmäkseen omissa oloissa oli sielläkin, räpelsi kännykkäänsä, soitteli työkavereilleen, makasi mökissä ja karjui kun lapset huutaa (no 3 lapsesta nyt vaan lähtee ääntä, en voi sille mitään). Enimmäkseen mie siis ravasin lasten kanssa joka paikassa ja koitin keksiä tekemistä etteivät koko ajan toistensa kimpussa ole. Kaikesta huolimatta meillä kiva miniloma oli ja näki että lapset selvästi nauttivat lomastaan. Uimassakin tuli käytyä, sinne sentään sain Juhan houkuteltua mukaan ja jopa lähtikin sinne ilman hirveää huutoa ja kiukkuamista. Olimme kylpylässä 3 -4  tuntia ja ei tarvinnut kerrankin sinä iltana taistella lasten kanssa yöunille menosta, kaikki 3 meinaan vetivät unta kuuppaan jo ennen klo 20. :D Myöskin aamiainen hotellilla oli huikea. Oli suklaasuihkulähdettä ja kaikkea. :) Ja sai itse paistaa omat vohvelinsa, ai että. <3 Suosittelen! Oli niin nautinto muutenkin kun sai aamukahvinsa juoda RAUHASSA ja KUUMANA ja muutenkin syödä hyvin ja terveellisesti (ellei sitä vohvelia nyt lasketa tähän mukaan? :D). Paljon oli muutenkin siellä lomalla lapsiperheitä Joensuusta, että tavallaan "omiensa parissa" sitä oltiin siellä.

Viimeisenä päivänä kävimme angry birds-maassa, jossa olimme myöskin parisen tuntia. :) Pojat siitäkin pitivät ihan hirveästi ja Emiliallakin oli hauskaa. Enemmän se paikka kuitenkin näille isoille lapsille on, siellä aika onneton se pikkuisten puoli, pelkkä pallomeri yhdessä nurkassa.

Muutenkin Imatralla oli niin paljon vähemmän lunta kuin täällä Joensuussa ja muutenkin tuntui että kevät siellä on niin paljon pidemmällä kuin täällä. Vuoksella näkyi laulujoutsenia ja harmaalokkeja ja muutenkin siellä lapsuusmaisemissa oli niin kaunista. <3 Sellainen tietynlainen kaipaus sinne seudulle otti ja jäi, onhan se kuitenkin aina osa miuta, asuinpa sitten missä päin maailmaa tahansa.

Ja oli kyllä tarkoitus että lapsuusystäviäni otan ja tapaan siellä lomalla ollessani, mutta suoraan sanottuna päivän päätyttyä olin niin rättikatkipoikki ettei nyt ensimmäisenä ollut mielessä heille soitella ja kutsua käymään siellä hotellilla. P3090033.jpgP3090032.jpgP3090036.jpgemppuliini.jpgonnijassutipu.jpg

Ehkä ensi kerralla sitten kun ja jos pitempään siellä ollaan. Ainakin suunnitelmissa sellainen pitempi loma siellä Saimaalla on kunhan vaan saan rahat siihen kasaan.

Mutta miulla alkaa akku loppua tästä koneesta, joten tällä kertaa vaan tän verran tekstiä. Lopuksi reissufiilistelyjä kuvien muodossa. :)

Huomenna sitten koittaakin jo paluu arkeen kun pienet lähtee päivähoitoon ja itse palaan koulunpenkille 2kk tauon jälkeen. :) Jotenkin ihanaa kun arki palaa taas "normaaliksi" ja saadaan päiviin jonkinlainen rytmi viimeinkin.