Viikko puolessa välissä jo. Äkkiä ne päivät vaan mennä huristaa. Tänäänkin töissä huiske ja hulina päivä, hyvä jos ehti kissaa sanoa kun sai lentää ihan joka paikkaan ja tehdä vaikka jos mitä. :) Tuli leikittyä mm. bakuganeilla poikien kanssa (tai no lähinnä opeteltua miten niillä leikitään kun en niistä silleen mitään ymmärrä, onneksi pojilla riitti kärsivällisyyttä opettaa), pelattua kalaonginta ja roskis-peliä, autoillakin tuli päristeltyä pitkin ja poikin automattoa, oltua välillä kotileikeissä isi ja välillä kauppaleikeissä kauppias. :D Monta vauvaakin tänään sain syliteltäväksi. <3 Suloisia pieniä palleroita. Ne pienen pienet kädet ja pikkuruiset jalat pikkuruisine varpaineen... <3 Ei, en pode vauvakuumetta. :D Mutta saahan niitä vauvoja silti ihastella ja ihmetellä, jokainen vauva kun on mielestäni niin söpö ja kaunis. Lisäksi laminoin lippusia ja lappusia, ja ravasin rappuja ylös ja alas milloin minkäkin asian takia. Oikeastaan ihan mukava työpäivä siis, ei tullut sellaista v*ttu onko täällä oikeesti pakko olla- olotilaa, mikä on ollut nyt viimeaikoina eräiden työkavereiden takia.

Loppuilta onkin mennyt sitten lapsukaisten kanssa ihan kotosalla. Tai no oltiin me puolituntia ulkona kun lapset hain hoidosta, mutta piti sitten kämpille lähteä kun J keksi sitten vääntää puskatortut, kuivaksi kun meillä opetellaan - vaihtelevalla menestyksellä tosin. Oli yltä päältä sitten siinä shaissessa, ja kyllä, äiti oli erittäin "ylpeä" taas lapsestaan... No, ei kun poika sisälle ja suoraan kannoin kylpyhuoneeseen, vaatteet pois ja koneeseen, vaippa roskikseen ja poika suihkun alle. Siinä vaiheessa kun J suihkussa niin purkaa E:lta ulkovaatteet pois ja muutenkin vaatteita vähän vähemmäksi. Sitten kello olikin niin paljon että lastenohjelmat muksuille ja itse taas kulutin aikaa missäs muualla kuin feissarissa. :D (paha tapa)

Nyt on toinen koneellinen pyörimässä ja sauna lämpiämässä ja J tilasi masterista meille ruuat. Oli tuo autonkin leimalla käyttänyt, ei mennyt läpi tosin, minkä osasin arvatakin jo. Selitteli että se ja tää ja tuo osa pitää vaihtaa ja mie olin että joo, ymmärrän... Todellisuudessa en ymmärrä. :D Mutta kuntoonhan se pitänee kaiketi laittaa jos mielii sillä jatkossakin ajella, kun ei ole rahoja uuteenkaan nyt ja ei taida olla mitään rikkaan ja hyvin kaukaisen sukulaisen perintöäkään tiedossa.

Tulee kyllä tiukkaakin tiukempi kuukausi kun pitää sitä autoa laitella ja sitten kun mokailtiin tuon vuokrankin kanssa paremman kerran, tai siis J oli unohtanut maksaa heinäkuun vuokran puolikkaan. No tänään sitten oli tullut Joensuun Kodeilta lappu että pitäisi maksaa se + elokuun vuokra + korot päälle. Sellainen 1270e paukku kerralla. Ellei makseta niin uhkasivat vuokrasopimuksen purulla. Olihan siinä sellainen voihan perhana- olo ja pisti kyllä mietityttämään että millä h*tolla tommoinenkin maksetaan kun ei miun tulot tommoiseen mitenkään riitä. No, soitin siinä sitten J:lle, joka soitti vuokravalvontaan ja asia on nyt reilassa - onneksi. Olihan siinä nimittäin miulla jo pelko että kadulle tästä joudutaan. J sanoi maksavansa tuon elokuun vuokran kokonaan, niin miulle jää tuo puolikas + velat. Lopuilla sitten maksella rästimaksuja ja pakkanen tupaten täyteen tarjousjuttuja että saan edes lapset pidettyä hengissä. Täytyy nyt tosin vaan toivoa että pysyy koko poppoo terveenä ettei tule mitään ylimääräisiä lääkäri ja lääkekuluja...

Huomenna alkaisi O:lla koulukin, 3. luokalle menee jo mokoma. Äkkiä se aika menee...

No mutta nyt pitää lähteä sinne syömään ennen kuin tuo isäntä ihan tosissaan ottaa ja hermostuu... Ensi kertaan!!